Ολυμπία Χοψονίδου Σταρ Ελλασ - Ολυμπία Χοψονίδου: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο και η ανάρτηση για τις εξετάσεις - Η ολυμπία χοψονίδου συμπλήρωσε δέκα χρόνια γάμου με τον βασίλη σπανούλη στις 24 ιουνίου και μία μέρα μετά, στις 25 ιουνίου, αποφάσισε να μοιραστεί μια κοινή τους φωτογραφία σε insta story.

Ολυμπία Χοψονίδου Σταρ Ελλασ - Ολυμπία Χοψονίδου: Το μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο και η ανάρτηση για τις εξετάσεις - Η ολυμπία χοψονίδου συμπλήρωσε δέκα χρόνια γάμου με τον βασίλη σπανούλη στις 24 ιουνίου και μία μέρα μετά, στις 25 ιουνίου, αποφάσισε να μοιραστεί μια κοινή τους φωτογραφία σε insta story.. Η πρώην σταρ ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον βασίλη σπανούλη από. Δες την 7μελή οικογένειά τους στην πάρο. | oταν βλέπω πολύτεκνες μητέρες, με πιάνει δέος. Τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του ολυμπία χοψονίδου είναι ο βασίλης σπανούλης, ο οποίος έχει πει ότι είναι η γυναίκα της ζωής. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου.

Δέκα χρόνια γάμου για το ζευγάρι. Ένα συγκινητικό ποστάρισμα έκανε το σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ολυμπία χοψονίδου, με αφορμή την απόφαση του βασίλη σπανούλη να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, μετά από 22 χρόνια λαμπρής καριέρας στον χώρο του μπάσκετ. Η ολυμπία χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 ιουνίου 1983 στο κρασνοντάρ της ρωσίας από έλληνες γονείς ποντιακής τον απρίλιο του 2006 εξελέγη σταρ ελλάς στα καλλιστεία του αντ1. Ένα συγκινητικό ποστάρισμα έκανε το σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ολυμπία χοψονίδου, με αφορμή την. Ο αρχηγός του ολυμπιακού φυσικά αιφνιδιάστηκε μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι… ξανά έγκυος!

Βίντεο: Η Χοψονίδου αποκαλύπτει στον Σπανούλη ότι είναι έγκυος στο 6ο τους παιδί - διαφορετικό
Βίντεο: Η Χοψονίδου αποκαλύπτει στον Σπανούλη ότι είναι έγκυος στο 6ο τους παιδί - διαφορετικό from www.diaforetiko.gr
Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας με τα πέντε τους. Είναι, επίσης, γνωστή ως η σύζυγος του έλληνα καλαθοσφαιριστή, βασίλη σπανούλη. Η σύζυγος του kill bill έκανε μια συγκινητική αφιέρωση, μετά την ανακοίνωση για το τέλος της καριέρας του. Η πρώην σταρ ελλάς άλλωστε, που είναι παντρεμένη με τον βασίλη σπανούλη από. Η ολυμπία χοψονίδου για το « αντίο » του αγαπημένου της βασίλη σπανούλη πόσταρε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα. Σε λίγες ημέρες ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου θα καλωσορίσουν στον κόσμο το πέμπτο παιδί τους. Η σύζυγος του βασίλη σπανούλη, ολυμπία χοψονίδου, αναφέρθηκε στην απόσυρση του αρχηγού του ολυμπιακού από την ενεργό δράση και πατέρα των παιδιών της με μία συγκινητική ανάρτηση. Ο άσος του ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών.

Η σταρ ελλάς 2006 δεν απουσιάζει σχεδόν ποτέ από τους αγώνες του συζύγου της, αρχηγού της ομάδας μπάσκετ του ολυμπιακού.

Σταρ ελλασ η ρέα τουτουντζή, κορίτσαρος, μισ ελλασ η εύη αδάμ, κούκλα! Δέκα χρόνια γάμου για το ζευγάρι. H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Χριστίνα λέκκα και ζέτα λογοθέτη. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! «είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. Η ολυμπία χοψονίδου για το « αντίο » του αγαπημένου της βασίλη σπανούλη πόσταρε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα. Τρελά ερωτευμένος με τη γυναίκα του ολυμπία χοψονίδου είναι ο βασίλης σπανούλης, ο οποίος έχει πει ότι είναι η γυναίκα της ζωής. Σύντομα θα αποκτήσει και νέο μέλος! Σύσσωμη η 7μελής οικογένεια σπανούλη βρίσκεται στην πάρο για διακοπές. Η ολυμπία χοψονίδου συμπλήρωσε δέκα χρόνια γάμου με τον βασίλη σπανούλη στις 24 ιουνίου και μία μέρα μετά, στις 25 ιουνίου, αποφάσισε να μοιραστεί μια κοινή τους φωτογραφία σε insta story.

Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Τον ερχομό του έκτου τους παιδιού περιμένουν ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου, είδηση που ήρθε μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της ολυμπίας στο. Οι φορες που καμαρωσε τον βασιλη σπανουλη στο γηπεδο με τα παιδια τους. Η πρώην σταρ ελλάς είναι ξανά έγκυος και σε περίπου δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το έκτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αρχηγό του ολυμπιακού, βασίλη σπανούλη. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η ολυμπία χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Έγκυος για έκτη φορά η Ολυμπία Χοψονίδου! | Γόβα Στιλέτο
Έγκυος για έκτη φορά η Ολυμπία Χοψονίδου! | Γόβα Στιλέτο from www.govastileto.gr
Η ολυμπία χοψονίδου συμπλήρωσε δέκα χρόνια γάμου με τον βασίλη σπανούλη στις 24 ιουνίου και μία μέρα μετά, στις 25 ιουνίου, αποφάσισε να μοιραστεί μια κοινή τους φωτογραφία σε insta story. Έγκυος είναι και πάλι η πρώην σταρ ελλάς ολυμπία χοψονίδου και αποφάσισε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στο σύζυγό της και διάσημο μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Τον ερχομό του έκτου τους παιδιού περιμένουν ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου, είδηση που ήρθε μέσα από το προσωπικό λογαριασμό της ολυμπίας στο. Η πρώην σταρ ελλάς στο βίντεο φαίνεται να κάνει δώρο στον βασίλη σπανούλη ένα ξύλινο κουτάκι… το οποίο περιείχε μέσα ένα τεστ εγκυμοσύνης! Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σαν χθες πριν από 10 χρόνια, η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης ενώθηκαν με τα με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Η ολυμπία χοψονίδου για το « αντίο » του αγαπημένου της βασίλη σπανούλη πόσταρε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα. Δέκα χρόνια γάμου για το ζευγάρι.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης έχουν ήδη πέντε.

Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. Το μεσημέρι του σαββάτου με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο βασίλης σπανούλης έκανε γνωστό πως αποσύρεται από το μπάσκετ. Σταρ ελλασ η ρέα τουτουντζή, κορίτσαρος, μισ ελλασ η εύη αδάμ, κούκλα! Η ολυμπία χοψονίδου για το « αντίο » του αγαπημένου της βασίλη σπανούλη πόσταρε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα. Μια υπέροχη ανακοίνωση στα social media έκανε πριν δύο ημέρες η ολυμπία χοψονίδου! Σταρ ελλασ η ολυμπία χοψονίδου, πατριωτάκι σαλονικιά, σύζυγος του τρισμέγιστου βασίλη σπανούλη. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο βασίλης σπανούλης είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους: Η πρώην σταρ ελλάς φόρεσε ένα μπουστάκι και ένα παρεό για φούστα και αρχικά τραγούδησε. Σύσσωμη η 7μελής οικογένεια σπανούλη βρίσκεται στην πάρο για διακοπές. Η ολυμπία χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 ιουνίου 1983 στο κρασνοντάρ της ρωσίας από έλληνες γονείς ποντιακής τον απρίλιο του 2006 εξελέγη σταρ ελλάς στα καλλιστεία του αντ1. Η ολυμπία χοψονίδου (κρασνοντάρ, 17 ιουνίου 1983) είναι ελληνίδα μοντέλο, γνωστή για τον τίτλο της ως star hellas 2006 στα καλλιστεία του αντ1. «είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας.

Η ολυμπία χοψονίδου για το « αντίο » του αγαπημένου της βασίλη σπανούλη πόσταρε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα. Ο βασίλης σπανούλης και η ολυμπία χοψονίδου αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της σαν χθες πριν από 10 χρόνια, η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης ενώθηκαν με τα με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της. Ένα συγκινητικό ποστάρισμα έκανε το σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ολυμπία χοψονίδου, με αφορμή την. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας με τα πέντε τους. Σταρ ελλασ η ολυμπία χοψονίδου, πατριωτάκι σαλονικιά, σύζυγος του τρισμέγιστου βασίλη σπανούλη.

Ολυμπία Χοψονίδου: Βούτηξε με τα παιδιά της για τον Σταυρό λίγους μήνες πριν γεννήσει | Γόβα Στιλέτο
Ολυμπία Χοψονίδου: Βούτηξε με τα παιδιά της για τον Σταυρό λίγους μήνες πριν γεννήσει | Γόβα Στιλέτο from www.govastileto.gr
Οι φορές που μεγαλύτερη θαυμάστρια όλων όμως υπήρξε η σύζυγός του ολυμπία χοψονίδου. H ολυμπία χοψονίδου είναι έγκυος για έκτη φορά, σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Σταρ ελλασ η ολυμπία χοψονίδου, πατριωτάκι σαλονικιά, σύζυγος του τρισμέγιστου βασίλη σπανούλη. Η πρώην σταρ ελλάς και ο βασίλης σπανούλης θα αποκτήσουν το έκτο τους παιδί και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα συγκινημένη η ολυμπία χοψονίδου, αποχαιρέτησε τον μπασκετμπολίστα βασίλη και καλωσόρισε τον οικογενειάρχη σπανούλη που από τη σεζόν 2021/22 δεν θα καταπίνει χιλιόμετρα στα παρκέ, αλλά σε πάρκα με τα έξι παιδιά του. Δεν είναι η πρώτη φορά που η σταρ ελλάς 2006 δημοσιεύει υλικό, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Με δέος κοιτώ και την ολυμπία χοψονίδου. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους.

Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ηρεμίας με τα πέντε τους.

Ένα συγκινητικό ποστάρισμα έκανε το σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ολυμπία χοψονίδου, με αφορμή την απόφαση του βασίλη σπανούλη να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, μετά από 22 χρόνια λαμπρής καριέρας στον χώρο του μπάσκετ. Η ολυμπία χοψονίδου γεννήθηκε στις 17 ιουνίου 1983 στο κρασνοντάρ της ρωσίας από έλληνες γονείς ποντιακής τον απρίλιο του 2006 εξελέγη σταρ ελλάς στα καλλιστεία του αντ1. Και μολονότι η ολυμπία χοψονίδου ήταν η νόμιμη κάτοχος του τίτλου «σταρ ελλάς» και ταξίδεψε στο λος αντζελες προκειμένου να αναμετρηθεί με άλλες 72 καλλονές από όλο τον πλανήτη για την ανάδειξη της μις κόσμος, ο «τυφώνας τζούλια» δεν επέτρεψε να αξιοποιήσει τον τίτλο της και όλα τα. Ο άσος του ολυμπιακού «κρεμάει» τα μπασκετικά του παπούτσια σε ηλικία 38 ετών. Ο αρχηγός του ολυμπιακού φυσικά αιφνιδιάστηκε μη μπορώντας να πιστέψει ότι η σύζυγος του είναι… ξανά έγκυος! Σταρ ελλασ η ολυμπία χοψονίδου, πατριωτάκι σαλονικιά, σύζυγος του τρισμέγιστου βασίλη σπανούλη. Μια φορτισμένη συναισθηματικά δημοσίευση έκανε η ολυμπία χοψονίδου, μετά την ανακοίνωση του βασίλη σπανούλη ότι σταματάει το μπάσκετ. Η πρώην σταρ ελλάς φόρεσε ένα μπουστάκι και ένα παρεό για φούστα και αρχικά τραγούδησε. Η ολυμπία χοψονίδου και ο βασίλης σπανούλης θα γίνει για έκτη φορά γονείς και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Ένα συγκινητικό ποστάρισμα έκανε το σάββατο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ολυμπία χοψονίδου, με αφορμή την. Συμμετείχαν τότε η γιολάντα διαμαντή. Έγκυος είναι και πάλι η πρώην σταρ ελλάς ολυμπία χοψονίδου και αποφάσισε να ανακοινώσει τα χαρμόσυνα νέα στο σύζυγό της και διάσημο μπασκετμπολίστα βασίλη σπανούλη, με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε η ολυμπία χοψονίδου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της βασίλη σπανούλη να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Στο «μεγαλείο της καρδιάς» του βασίλη σπανούλη αναφέρθηκε η σύζυγός του, ολυμπία χοψονίδου ολυμπία χοψονίδου. Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η πρώην σταρ ελλάς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία με τον άνδρα της ζωής της, γράφοντας:

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel